LEKKER.UIT is hét Food Truck Festival in het Land van Cuijk

Na het grote succes van de eerste twee edities heten wij jullie graag welkom op de derde editie op 8 en 9 september 2018 in het Weijerpark in Boxmeer. Een twaalftal foodtrucks zal het Weijerpark versieren samen met diverse artiesten en theatertalenten, de toegang is geheel gratis! Op zaterdag start het spektakel om 14.00 uur, en we eindigen om 0.00 uur. Op zondag openen we het programma om 13.00 uur tot 20.00 uur.

Het festival bestaat uit verschillende onderdelen waaronder .UIT, de Dr Peelen Cultuurprijs en het Food Truck Festival.
.UIT is de kickoff van het culturele seizoen gepresenteerd door De Weijer. Podia uit de regio presenteren hun nieuwe programma's. Op zaterdag starten de feestelijkheden met de uitreiking van de Dr. Peelen Cultuurprijs. buiten zal ondertussen een grote verscheidenheid aan foodtrucks hun kookkunsten aanprijzen en het geheel wordt aangekleed met diverse artiesten, dj's en kunstenaars.

Op de hoogte blijven? Meld je aan via de nieuwsbrief of volg ons via FacebookTwitter of Instagram!

Een sterke combinatie van kunst, cultuur, muziek, eten en drinken zal voor een fantastisch festival zorgen. De toegang en parkeren is gratis! Voor uw navigatiesysteem kunt u de volgende gegevens gebruiken: Weijerplein, 5831 Boxmeer. Het wordt een LEKKER weekend we zien jullie graag daar .UIT