LEKKER.UIT is hét Food Truck Festival in het Land van Cuijk

Het is nog ver weg, maar na het grote succes van de eerste 4 edities nodigen wij jullie alvast uit voor de vijfde editie op 12 en 13 september 2020 in het Weijerpark in Boxmeer. Foodtrucks zullen het Weijerpark versieren samen met diverse artiesten en theatertalenten, de toegang is geheel gratis! Op zaterdag start het spektakel om 14.00 uur, en we eindigen om 0.00 uur. Op zondag openen we het programma om 11:00 uur tot 20.00 uur.

LEKKER.UIT! is de kickoff van het culturele seizoen gepresenteerd door De Weijer. Podia uit de regio presenteren hun nieuwe programma's. Ondertussen zal een grote verscheidenheid aan foodtrucks hun kookkunsten aanprijzen en het geheel wordt aangekleed met diverse artiesten, dj's en kunstenaars.

Op de hoogte blijven? houd onze website in de gaten of volg ons via Facebook  of Instagram!

Een sterke combinatie van kunst, cultuur, muziek, eten en drinken zal voor een fantastisch festival zorgen. De toegang en parkeren is gratis! Voor uw navigatiesysteem kunt u de volgende gegevens gebruiken: Weijerplein, 5831 Boxmeer. Het wordt een LEKKER weekend we zien jullie graag daar LEKKER.UIT!